Powiem tak: mam już "jakies" dwa PJ ("" dlatego że musiałem pomniejszac duzo, i wyszlo cos jak na pierwszym PJ do Hondy, troche kwadratowe) , mam mało materiałów chociaż nie raz jak wyszukam w google tribala to sa nowsze, a nie obczaiłem jeszcze tzn. mieszania grafik, np przód auta mam czerwony i przejscie w ciemny a potem tył czarny, i na tym żółte ognie, jak bd umiał to i takie zrobie :D:D:D
_________________ "Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
Wysłany: Czw 25 Gru, 2008 No i jest Carbonowy PJ :D
Że tak powiem "podjebany" carbon z innego PJ, ale jest, musze zrobić małą poprawkę, zczajcie co i jak, dam Screeny tutaj, i w paczce bedzie wiecej. Będzie screen z Hondą w Carbonie, i Hondą Czerwono - Czarną ("podjebany" bajer z Prelude xD). Myśle, żeby zrobic 3 kolorowy PJ, ale nie myśle nawet, jak usadowić równo na tym jakieś tribale xD
Dzięki ;] Ale jakbym dał mniejsze to by było słabo widac, a poza tym najpier jak chwycilem ten kawalek carbonu, to potem myslalem o jakich kolwiek nalepkach czy napisach i wiesz, brakowało gdzie niegdzie miejsca xD
EDIT: Nie kapuje czemu pod kazdym obrazku pisze pobrano 11 razy :D