Stick Man 3 oto już 3 część gry Stick Man i chyba niestety ostatnia .
W grze mamy 8 różnych broni co bardzo się różni od poprzedniej , a także 6 nowych aut do kupienia
oprawa graficzna uległa małej zmianie , gra teraz jest bardziej zoptymalizowana,
wiele nowości misji , np :
latamy heli , nawet jest misja gdzie jeździmy na nartach ! sterowanie poprawione ,
jedyna rzecz która może zawodzić to kolizja ale można wejść w wprawą więc nie jest tak źle .
Jeszcze parę nowości : granaty,podsadzanie bomby ,dzwonienie po wsparcie , taxi ,amunicja , bronie
, własny komputer w grze i dużo krwi .
Fabuła cz3 Nasz policjant udaje się do nowego miasta myśląc ,że znajdzie spokój .
Niestety już na samym początku dowiaduje się ,że jest śledzony .
Nie chce uciekać dalej postanawia wziąć sprawę w swoje ręce !
Jeśli przejdziemy całą grę w biurze odblokuje się Map Edytor własnej misji !
czyli będziemy mogli stworzyć własną misję i w nią zagrać lub przesłać ją drugiej osobie .
zdażyło mi się coś takiego jak coś zmieniałem ale normalnie nie a zapis ikonką łóżka obok łóżka XD nie wiesz może co zrobiłeś że się tam pojawił ?? w jakim momencie ?
sprawdzałem na kompie i laptopie wszystko działa dobrze więc nie wiem czemu może uda znaleźć się błąd .
Super gra!!!
Naprawdę. Bardzo fajnie się gra i muzyka jest fajna też.
I nawet instalator porzÄ…dny jest.
Tylko mam problem.
Jestem w tej misji gdzie trzeba strzelać do tych gości. Nie mogę zastrzelić tego ostatniego w tym domku.
Może mi ktoś pomóc?
Czytać dialogi trzeba :) musisz zadzwonić do sklepu podejdź to telefonu wciśnij "F" i nr do sklepu chyba 5432 a potem do sklepu i do brata .
Od teraz gra została zaktualizowana do wersji v1.2 poprawia :
działanie na karcie 64MB ,
poprawa wydajności ,
widoczniejsze ikony ,
poprawiona kolizja rzutu ,
możliwość użycia myszy w ikonce przejścia z miasta .
No przecież... Sprawdziłbym Ci na gf 64mb ale w obumozliwych kompach padl system jednoczesnie. Nie chce mi sie tegodzisiaj robic, wogole nic mi sie nie chce robic, a do tego spalił mi się (chyba) wzmacniacz, a jutro impreza..
_________________ "Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."